Archives

Home / Portfolio
Dichterbijjou

Dichterbijjou

Deze blog is begonnen als een WordPress.com blog. Deze is in 2012 door Sirius omgezet naar een WordPress blog op eigen domein. Dit is tevens de eerste ervaring geweest voor Sirius met WordPress. Vele sites zijn er nog gevolgd.

Continue Reading
Muziekvereniging De Eendracht

Muziekvereniging De Eendracht

Muziekvereniging De Eendracht Website van Muziekvereniging De Eendracht uit Uden. Bouw en onderhoud in Joomla door Sirius vanaf 2011. In 2016 volledig vernieuwd zodat ook de nieuwste versie van Joomla kan worden gebruikt. In 2019 is de website wederom vernieuwd en nu in WordPress gebouwd.

Continue Reading
Sirius

Sirius

Sirius B.V. Vorige website van Sirius B.V. Uiteraard heb ik met mijn Joomla ervaring mijn eigen website gebouwd. Sinds maart 2014 is deze volledig vernieuwd en omgezet naar een responsive website met Joomla 2.5. Inmiddels heeft de site weer een update gehad en is nu gebouwd in WordPress. De huidige site is weer opnieuw in…

Continue Reading
Chinareis

Chinareis

Harmonie De Eendracht ging op 26 december 2013 voor tien dagen naar China om daar een vijftal concerten te verzorgen! Op deze WordPress site hebben we jullie op de hoogte te gehouden van de voorbereidingen en de reis zelf. De site wordt alleen nog technisch onderhouden.

Continue Reading